Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας «ΤΡΑΧΑΝΑ Ι.» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που συστάθηκε το 2000 στην Ιεράπετρα , με σκοπό την τυποποίηση και την εμπορία έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εξάγουμε σε Ευρώπη (Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο) και Η.Π.Α.

Το άριστης ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που εμπορευόμαστε προέρχεται αποκλειστικά από την ποικιλία Κορωνέϊκη με οξύτητα που ξεκινάει από 0,2. Συνεργαζόμαστε μόνο με ελαιουργικούς συνεταιρισμούς της περιοχής Ιεράπετρας, Σητείας και Βιάννου (περιοχές που διαθέτουν ελαιόλαδο Π.Ο.Π, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

Η αγάπη μας και η γνώση για αυτό που κάνουμε εξασφαλίζει την ακεραιότητα του ελαιολάδου δηλαδή τη φρεσκάδα, τη γεύση και την απόλαυση. Η βαθιά δέσμευσή μας για ποιότητα σημαίνει ότι σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας και της εμφιάλωσης τηρούνται οι απαραίτητοι κανονισμοί ασφάλειας του προϊόντος και του καταναλωτή.

Συνεχίζοντας την πορεία μας στην τυποποίηση και στην εμπορία έξτρα παρθένου ελαιολάδου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει , αλλά και να καλωσορίσουμε εκείνους που μοιράζονται τους ίδιους στόχους με εμάς.

Η επιλογή της πρώτης ύλης και των προϊόντων συσκευασίας είναι αδιαμφισβήτητα οι καλύτερες πάντα.